Spring Helsingborg Night Run gratis!

Hands in the air, we run the night!

Vi vill att så många som möjligt ska få möjligheten att uppleva årets Helsingborg Night Run. Om du hjälper oss att sprida budskapet om Helsingborg Night Run bjuder vi dig på din biljett till årets fest. Det enda du behöver göra är att värva fem festdeltagare som anmäler sig till årets Helsingborg Night Run.

Så här funkar det
Vi har gjort det superenkelt för dig. När du anmäler dig får du ett bekräftelsemail. I bekräftelsemailet finns en sektion som heter ”Spring HBG Night Run gratis”. Här hittar du en kod och en länk som du kan dela till alla du känner. Om någon anger din kod i fältet ”värvningskod” eller använder din länk när de anmäler sig registreras den anmälda deltagaren som din värvning.

Tips
Vi rekommenderar att du använder dig av länken du får i bekräftelsemailet. På så vis behöver den du värvar inte skriva in något vid anmälningstillfället. Det gör det även lättare för dig att dela med många. Du kan t.ex. dela din länk i ett forum eller på Facebook. Du kan till exempel skriva:

”Jag ska springa Helsingborg Night Run den 17/6 2022. Häng med du också! Anmäl dig här:” (*här skriver du in din unika länk).

Alla som klickar på länken och anmäler sig kommer då att registreras som en värvning för dig. Superenkelt!
Vill du använda koden går det självklart lika bra! Då ber du bara den du vill värva att ange din kod i fältet ”värvningskod” när hen anmäler sig.

Regler
Efter årets upplaga av Helsingborg Night Run kommer vi att göra en sammanställning av alla värvningar och göra återbetalning av din startplats om du värvar fem eller fler löpare. Anledningen till att återbetalningen sker efter årets upplaga av Helsingborg Night Run är att vi måste säkerställa att alla värvningar faktiskt betalar sin startavgift.

Det maximala värdet på en återbetalning av startplats är
Med tidtagning: 350 kr
Utan tidtagning: 300 kr