Information Covid-19

Hands in the air, we run the night!

Vi vet ännu inte hur pandemin och Covid-19 kommer påverka motionsloppen under 2021. Vi på Helsingborg Night Run gör allt vi kan för att vi ska kunna arrangera en ny löparfest den 27 augusti 2021.

I stort sett alla motionslopp tvingades ställas in under 2020 men vi vägrar ge upp hoppet. Vi tror att i höst får vi stå där på startlinjen igen med andra förväntansfulla löpare i väntan på startskottet. Anmälan till Helsingborg Night Run 2021 är öppen och vi vill vara helt transparanta i vårt arbete och hur planeringen går. Följ arbetet och utveckling här nedan.

Vågar jag anmäla mig?
Ja, självklart gör du det! Vi tror verkligen att Helsingborg Night Run kommer springas som planerat den 27 augusti 2021. Kanske i en annorlunda form där vi anpassar evenemanget efter eventuella restriktioner med fler startgrupper för att minska antalet människor på samma yta. Skulle Helsingborg Night Run mot förmodan bli inställt komma du självklart få flytta över din startplats till 2022.

Kommer festen arrangeras precis som tidigare?
Vi vet ännu inte exakt hur Helsingborg Night Run 2021 kommer se ut. Just nu jobbar vi för att Helsingborg NIght Run ska arrangeras på samma sätt som tidigare men vi arbetar även med att ta fram planer för olika scenarier där vi tvingas anpassa arrangemanget efter restriktioner som kan finnas. Det kan vara allt från att ha längre startdjup med flera startgrupper till hur vi slussar ut festdeltagarna från festområdet.