Allt du behöver veta!

Hands in the air, we run the night!

Här nedan finner du all viktigt information du behöver veta inför Mio Helsingborg Night Run den 17 juni 2022. Årets stora nyhet är att banan går från Drottninghög till Henckels Torg i Oceanhamnen genom bland annat Fredriksdal, förbi Olympia och genom Söder och med en mäktig avslutning med upplopp på Varvsbron.

Välkommen till en oförglömlig fest!

Partykit & nummerlapp

Ditt partykit med nummerlapp och partyrekvisita bestående av självlysande glasögon, svettband, pannband och lösmustasch hämtar du ut på Löplabbet Helsingborg under onsdag, torsdag och fredag klockan 10.00 – 18.00 (fredag 10.00 – 17.30) samt på plats vid starten på Drottninghög på fredag från klockan 20.00.
Passa på att shoppa loss på Löplabbet då du mot uppvisande av detta mail erhåller 20% på allt på Löplabbet förutom elektronik som du får 10% rabatt på.

Start & mål

Start och målet är i år på två olika platser. Starten är på Drottninghög (se karta här) och det är här festen början klockan 20:00 när vi öppnar upp området. Har du inte hämtat ut din nummerlapp tidigare kan du göra det här samt ta med dig en vän som kan efteranmäla sig på plats. Målet är på Henckels Torg i Oceanhamnen (se karta här) och här är efterfesten igång så länge du orkar! Du tar dig enklast till starten genom att cykla, få skjuts, med en elscooter eller med buss 1 från Helsingborg C. Målet ligger bara ett par minuters promenad från Helsingborg C.

Garderob

Du kan lämna in din väska i vår garderob uppe vid starten och sedan transporterar vi ner dem till målet på Henckels Torg. Garderoben öppnar 20:00 och när du har kommit i mål är det bara att leta upp garderoben som är placerad i slutet av Henckels Torg. Du kommer inte missa det! I ditt kuvert med nummerlapp finns en klisterlapp som du fäster på din väska, alternativt din Mio Night Run gym bag som du fick med din nummerlapp. På klisterlappen står samma nummer som på din nummerlapp. Nummerlappen visar du sedan upp för att hämta ut din väska.

Löplabbet Party Pacers

Såklart finns våra Löplabbet Party Pacers på plats i år igen och håller dig peppad under loppet och ser till att du klarar din sluttid och kommer snabbare till efterfesten. Vi kommer ha farthållare som håller 4:00 min/km, 5:00 min/km, 6:00 min/km och 7:00 min/km. Det ger sluttider på precis under 20:00, 25:00, 30:00 och 35:00.

Godsaker efter målgång

Missa inte alla godsaker som vi tillsammans med våra partners bjuder på. SP Chark bjuder alla deltagare på korv med bröd och Helsingborgs bryggeri bjuder på alkoholfri nattaöl. Dessutom blir det mineralvatten och funktionsvatten från Ramlösa, premiumlakrits från Lakritsfabriken, kexchoklad, fredagsgodis och frukt från Bama.

Mio Night Run t-shirt

Våra vänner på MIO delar ut Mio Night Run t-shirts till alla deltagare efter målgång. Du hittar dessa bredvid SP Chark i målområdet på Henckels Torg.

Kom i tid!

Festen börjar när du kommer! Vi drar igång festområdet på Drottninghög klockan 20:00. Har du fortfarande några frågor om årets Mio Helsingborg Night Run. Besök vår FAQ eller skicka ett mail till våra festgeneraler.

Efterfest på efterfesten!

Har du inte fått nog av fest när vi stänger ner årets Mio Helsingborg Night Run så finns den officiella efterfesten på BÅTEN vid Parapeten i Helsingborg. Läs mer och boka din biljett på partyhbg.se.