Aktiviteter

We run the party!

Mio Helsingborg Night Run är en fest från start till mål, med roliga aktiviteter längs med banan som höjer stämningen till det yttersta. Vår DJ vid start och mål på Gröningen ser till att festen är på topp både före och efter loppet, och längs banan kommer du springa igenom den ena hot spoten efter den andra. Sommarens bästa fest, helt enkelt!

Vi uppdaterar listan med årets aktiviteter och hot spots längs banan kontinuerligt under våren.

Hands in the air, we run the night!

Night Run Hot Spots

Sov gott med MIO!

Vår kära huvudpartner MIO tävlar ut inte bara en utan TVÅ riktigt sköna 120-sängar, till två peppade och starka party people. Det gäller nämligen att bära med sig en säng som kommer stå utplacerad längs banan, och springa med den hela vägen in i mål. Belöningen? Att sova riktigt gott.

Glassa i HBG City! 

Även i år bjuder våra vänner på HBG City på en festlig tävling där en lycklig vinnare kammar hem ett citypresentkort värt hela 1000 kronor. Allt du behöver göra är att springa i mål med ett stort presentkort som kommer vara utplacerat längst banan. Sen är det bara att välja och vraka bland butiker, restauranger, caféer, salonger, biografer eller hotell. Citypresentkortet gäller på över 100 verksamheter i city!

Korvjakten med SP-chark!

Visst älskar man korv? Det gör iallafall vi. Och den 26 augusti har du möjlighet att vinna en hel massa korv! Då gäller det nämligen att springa i mål med en kylväska fylld med korv och chark från SP-chark. Hela 4 kylväskor kommer finnas längs banan, så det är bara att öka farten med siktet i mål! Mio Helsingborg Night Run är en fest från start till mål, med roliga aktiviteter längs med banan som höjer stämningen till det yttersta. Vår DJ vid start och mål på Gröningen ser till att festen är på topp både före och efter loppet, och längs banan kommer du springa igenom den ena hot spoten efter den andra. Sommarens bästa fest, helt enkelt!

Rulla däck och vinn däckhotell hos Bildeve! 

Vår kära vänner på Bildeve kör i år en favorit i repris, och tävlar ut hjulskifte, tvätt och förvaring av sommardäck på deras däckhotell i Helsingborg. Priset gäller för en säsong, och hela tre lyckliga vinnare kommer utses. Allt man behöver göra är att rulla in ett däck i mål. Lätt som en plätt, eller hur?

Plocka upp skelett – vinn presentkort hos Nordic Refit! 

I år är det dags för våra nya vänner på Nordic Refit att göra entré på MIO Helsingborg Night Run! De kommer bjussa på det mycket spexiga konceptet ”Plocka upp ett skelett”, som helt enkelt innebär att man ska plocka upp ett skelett längs banan och släpa med sig in i mål. Två lyckliga vinnare kammar hem ett presentkort hos Nordic Refit, och får lyxen att få professionell behandling av alla former av smärta kopplat till rörelseapparaten av naprapaterna på Nordic Refit!

Spring i takt till ljuvliga gospeltoner av City Gospel!  

Visst älskar man gospel? Det gör iallafall vi på MIO Helsingborg Night Run! Dessutom har vi bestämt för oss att man springer lite bättre just till gospelmusik. Därför är vi så glada att gå ut med den festliga nyheten att South City Gospel är med på Night Run även i år, och bjuder på härlig musik och skönt gung längs banan. Absolut en höjdpunkt att se fram emot!

Vi uppdaterar listan med årets aktiviteter och hot spots längs banan kontinuerligt.

Hands in the air, we run the night!