Aktiviteter2018-07-03T19:18:45+00:00

Aktiviteter

We run the party!

Helsingborg Night Run ska vara en fest från start till mål med aktiviteter längs med banan som höjer stämningen till det yttersta. Vår DJ vid start och mål på Gröningen drar igång festen och sedan kommer du springa igenom den ena hot spoten efter den andra längs med strandpromenaden. Festkänslan är på topp.

Hands in the air, we run the night!

Night Run Hot Spots

Night Run DJ
Givetvis har vi vår DJ på plats i start- och målområdet för att maximera stämningen.

Kullamust
Vännerna från Kullamust är på plats och delar ut läskande must efter målgång. Du har även chansen att vinna en massa flaskor om du plockar upp någon av äppellådorna längst vägen och springer med dem in i mål!

Elgiganten Hot Spot
Elgiganten Megastore Helsingborg är på plats och höjer stämningen rejält längs banan. Här har du även chansen att vinna presentkort från butiken om du springer i mål med de varorna de placerar ut längs banan. Är det du som baxar hem en torktumlare den sista biten in i mål och kammar hem första priset?

Barfota Beach House
Barfota Beach House ligger mitt på stranden precis vid Night Run-banan. Spring förbi och ta del av stämningen, stanna till och dansa eller kanske ta en drink innan du kör vidare i sommarnatten.

Clarion Loves Music
Det är självklart för Clarion att vara på plats på Night Run och höja stämningen vid ”Henkestatyn” Dansa dig in i sommarnatten. Plocka upp en Big Size kudde och tre heliumballonger och ta med dig på varvet hela vägen in i mål så får du kudden och frukost för 6 personer! När du passerar Clarion på vägen tillbaka finns det något ännu större att plocka upp, med en ännu större vinst i potten. Lyckas du plocka upp madrassen och springa med den sista 1200 meter in i mål får du en övernattning för 2 personer på valfritt Nordic Choice Hotell i Norden!

Helsingborg Drumcorps
Helsingborg Drumcorps Marimbaband bjuder på spelglädje som smittar av sig till er deltagare. Här ska det inte gå att ta sig förbi utan att få dansrytmer i höfterna.

Fett billjud
Sveriges festaste billjud är på plats från Kristianstad för att blåsa håret av dig. Här kommer du inte passera utan att du märker det.

Rosdals transport
Studenten är över för i år men inte festen. Rosdals transport kör upp sitt ”studentflak” och tar dig tillbaka till minnena av en oförglömlig dag.

Berzerk
Gänget från Berzerk är på plats och låter dig komma in i ett historisk slag. Varför inte testa på att kasta spjut innan du drar vidare tillbaka längs strandpromenaden och den väntade efterfesten på Gröningen.